Previous slide
Next slide

Des de la PB EL PALAU D’ANGLESOLA amb entitats locals, suma esforços pel poble UCRAÏNÈS i desprès de 2 anys sense poder organitzar les cassoles populars, degut a la COVID, aquest any hi tornen per un bon motiu. Les CASSOLES SOLIDÀRIES, han preparat un dia d’activitats: esmorzar popular, activitats per la canalla, CONCURS de cassoles, bingos solidaris , sorteig de regals i un DJ. Si teniu ganes de passar un bon dia, el proper 3 d’Abril us esperen a Palau. 💙❤️

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies